Η ιστορία της Ματίνας: μια κοπέλα που τα κατάφερε

Θα ήθελα να σας γνωρίσω μια κοπέλα. Η οποία πέρασε πολύ πολύ δύσκολα στην υγεία της. Με δύο εμφράγματα λόγω κάποιου αυτοάνοσου που δημιουργήθηκε λόγω υπερβολικού στρες και στενοχώριας. Και οι γιατροί δεν της έδιναν πιθανότητες «ζωής». Μια κοπέλα που έζησε εις διπλούν την εντατική. Μια κοπέλα που πάλεψε να είναι εδώ που είναι. Μια κοπέλα που πήρε πολλά φάρμακα, έκανε και χημειοθεραπείες. Μια κοπέλα που δεν ήξερε αν θα φέρει στον κόσμο δεύτερο παιδάκι, αφού οι γιατροί δεν της έδιναν πιθανότητες.

Όμως εκείνη τα κατάφερε! Γέννησε στην τουαλέτα του νοσοκομείου ένα αγοράκι 25 εβδομάδων και 4 ημερών και το έπιασε με τα ίδια της τα χέρια. Μια κοπέλα που έζησε στο πετσί της 3,5 μήνες ΜΕΝΝ και 4 επεμβάσεις (βαλβίδα, μάτια, κοιλιά). Το όνομα του μωρού Ράφαηλ Μιχαήλ. Μια κοπέλα που πέρασε τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού της στο νοσοκομείο, κοντά στο ανθρωπάκι των 770 γραμμαρίων που ολοένα μεγαλώνε. Και μαζί ήταν και το πρώτο της παιδί της και μαζί ο σύζυγος και μπαμπάς τους.

Στις 10.1.2016 ο Ραφαήλ Μιχαήλ βγήκε από το νοσοκομείο και σήμερα είναι 16 μηνών και 8,5 κιλά. Θέλω λοιπόν να τονίσω καμία μα καμία μητέρα να μην το βάζει κάτω. Είμαστε δυνατές για εκείνα. Αυτή η κοπέλα είμαι εγώ.

Ματίνα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s