Νέα συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Αφού το ζητήσατε, το διοργανώνουμε. Η νέα μας συνάντηση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, σε συνεργασία και αυτή τη φορά με την ομάδα του facebook MENN – Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών – Μόνο για γονείς. Μόνο που τώρα στη διοργάνωση συμμετέχουν και οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες αφού αρκετές από τις μητέρες προσφέρθηκαν να βοηθήσουν η καθεμία με τον τρόπο της στο στήσιμο και την υλοποίηση της συνάντησης!

12509569_462972670494204_2561488060911476101_n

Η συνάντηση αφορά γονείς με πρόωρα και γονείς των οποίων τα παιδιά νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΝΝ ασχέτως προωρότητας.

Στόχος μας είναι να γνωριστούμε και να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν. Αλλά και να κουβεντιάσουμε με ποιους τρόπους μπορούμε να οργανωθούμε ώστε να προσφέρουμε βοήθεια σε γονείς που βιώνουν τώρα ανάλογες εμπειρίες.

Στο πλαίσιο αυτό θα μιλήσουμε επίσης για το αν θέλετε να διοργανωθεί ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης στη Θεσσαλονίκη στο μοντέλο της Αθήνας (περισσότερα εδώ), αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους σκέφτεστε εσείς να βοηθήσετε άλλους γονείς.

Η συνάντηση θα γίνει στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, Σαλαμίνος 3 και Καρατάσου, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρες 5-8 το απόγευμα.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής προκειμένου να σας κρατήσουμε θέση.

Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα, εφόσον δεν έχετε πού να τα αφήσετε, αλλά δεν υπάρχει πρόβλεψη για τη φύλαξη ή την απασχόλησή τους, εκτός αν υπάρξει εθελοντής.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 6942 665791, 6988 646749, 6936 850147, στη σελίδα του 31ebdomades και στη σελίδα της ΜΕΝΝ.

ΥΓ Ευχαριστούμε θερμά τη Γλύκα, τη Φαίυ και την Αναστασία για τη βοήθειά τους. Χωρίς εκείνες, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε διοργανώσει τη νέα μας συνάντηση. Και φυσικά το ξενοδοχείο Mediterranean Palace για την ευγενική παραχώρηση του χώρου του.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Νέα συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s