Τι δουλειά είχαμε στον δημόσιο θηλασμό;

Μπαίνοντας στον Νοέμβριο, τον μήνα της ευαισθητοποίησης για την προωρότητα (17 Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας), οι δράσεις μας κορυφώνονται. Χτες, Κυριακή 1 Νοεμβρίου, βρεθήκαμε με τις μαμάδες που θηλάζουν και το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας στο Ζάππειο στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

dimosios1

Θέλαμε να υπενθυμίσουμε πόσο δύσκολο είναι για κάποιες μητέρες να θηλάσουν, πόσο ωφέλιμο είναι το μητρικό γάλα για τα πρόωρα μωρά και θέλαμε να παρακινήσουμε όσες θηλάζουσες έχουν περίσσευμα να το δωρίσουν. Το έντυπο που μοιράσαμε είχε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, τόσο για τη δωρεά όσο και για την ψηφοφορία με στόχο τη δημιουργία περισσότερων τραπεζών δωρεάς μητρικού γάλακτος (εδώ ψηφίζετε).

dimosios2

Την ιδέα είχε η Κατερίνα Ιωαννίδου (στη φωτό αριστερά), μία από τις δωρήτριες γάλακτος στο Έλενα Βενιζέλου (την ιστορία της διαβάζετε εδώ), με την οποία ενώσαμε δυνάμεις για την ψηφοφορία/εκστρατεία και… μοιράσαμε φυλλάδια.

dimosios3

entupo.dwrea

Ευχαριστούμε πολύ την Αττική: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας.  Και την art Μαρία Κανάλε για τον εικαστικό σχεδιασμό του εντύπου που έγινε αφιλοκερδώς.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Τι δουλειά είχαμε στον δημόσιο θηλασμό;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s